TerraSana Shoyu table dispenser bio 150 milliliter

€ 4,59
Op voorraad. Voor 16:00 besteld, morgen in huis.
Shoyu table dispenser bio
Shoyu is de bekendste Japanse sojasaus. Gemaakt van soja en tarwe, en in ons geval traditioneel gemaakt in Japan. Doordat het fermenteren goed lang duurt en op de natuurlijke manier gebeurt, is de smaak top-notch. Zo kunnen ze dat alleen in Japan. Door het handige dispenserflesje kun je deze shoyu heel gemakkelijk op tafel zetten, zodat iedereen naar eigen smaak sojasaus kan bijschenken. Ook in (sushi) restaurants is dit een superhandig (en gangbaar) flesje. Ideaal voor gebruik thuis en in de horeca dus!

Ingrediënten
water (Japan), SOJAbonen*, TARWE*, zeezout, koji-ferment * = van biologische landbouw ° = RainForest Alliance gecertificeerd

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 g
Energie (kJ) 302 kJ,
Energie(kcal) 71 kcal,
Vet totaal 0.2 g,
Vet verzadigd 0.1 g,
Koolhydraten totaal 6 g,
Suikers 0.8 g,
Voedingsvezel1 g,
Eiwit totaal 11 g,
Zout 15.4g, 
Natrium 6.16 mg



Gebruik
Zet het dispenserflesje op tafel en voeg shoyu naar smaak toe aan je gerecht. Shoyu is natuurlijk perfect als dipsaus voor sushi, maar ook voor noedel-, roerbak- en groentegerechten. Houd je vinger op één van de gaatjes om te doseren terwijl je schenkt.

Bewaren
Bewaar na openen in de koelkast tot de houdbaarheidsdatum.

Fabrikant / Distributeur
TerraSana , Postbus 70, 2450 AB LEIMUIDEN

Land van herkomst
Japan