Brown rice miso ongepasteuriseerd bio Miso is een pasta van gefermenteerde soja die in het Verre Oosten al 1300 jaar gebruikt wordt om gerechten op smaak te brengen. De Brown Rice miso wordt gemaakt op basis van gepelde sojabonen en volle rijst en heeft een fermentatietijd van minimum 3 maand.
Ingrediënten Gepelde SOJAbonen* 46%, volle rijst* 36%, zeezout, water, A. Oryzae.
* = van biologische teelt
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
Energie
662 kJ / 158 kcal
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren
5,9 gram
1,3 gram
Koolhydraten
- waarvan suikers
12 gram
12 gram
Vezels
4,5 gram
Eiwitten
12 gram
Zout
11,8 gram
Bewaren Na opening in de koelkast bewaren.
Fabrikant / Distributeur Lima NV / Hain Europe,
Eedverbondkaai 242,
9000 Gent,
België